Welkom!

25 juni 2024

Welkom bij ElektroPRO Talent Ontwikkelcentrum

Jouw startpunt naar een succesvolle carrière in de elektrotechniek!

We zijn verheugd om de officiële lancering van ElektroPRO Talent Ontwikkelcentrum aan te kondigen! Als dé plek waar je een professional wordt in elektrotechniek, bieden wij unieke mogelijkheden om te werken en te leren binnen een van de vijf business units van VINCI Energies. Bij ElektroPRO geloven we dat leren en praktijkervaring hand in hand gaan. Daarom hebben we een strategische samenwerking opgezet met het Koning Willem I College, een vooraanstaande onderwijsinstelling die bekend staat om zijn kwalitatief hoogstaande technische opleidingen.

Bij ElektroPRO Talent Ontwikkelcentrum zetten we ons in om jouw talenten te ontwikkelen en je voor te bereiden op een succesvolle toekomst in de elektrotechniek. We nodigen je uit om de mogelijkheden te verkennen die wij bieden en deel te worden van een dynamische en groeiende gemeenschap van technici en specialisten.

Blijf op de hoogte van ons door regelmatig onze website te bezoeken. Samen met jou bouwen we aan de toekomst van de elektrotechniek!